CELUTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Chcę otrzymać ofertę

ul. Wiatrakowa 31E
47-400  Racibórz, 
NIP: 6391429979   

Na rynku 8 lat, w Oferteo 8 lat.
Ostatnie logowanie: 2017-03-28 15:39

1 minutę temu  K****** złożył zapytanie
1 minutę temu  S****** złożył ofertę
1 minutę temu  B****** złożył ofertę
1 minutę temu  K****** złożył ofertę
2 minuty temu  D****** złożył zapytanie
2 minuty temu  S****** złożył zapytanie
2 minuty temu  C****** złożył ofertę
2 minuty temu  M****** złożył ofertę
2 minuty temu  k****** złożył zapytanie
2 minuty temu  P****** złożył ofertę
2 minuty temu  W****** złożył zapytanie
2 minuty temu  B****** złożył ofertę
3 minuty temu  K****** złożył zapytanie
3 minuty temu  U****** złożył ofertę
3 minuty temu  S****** złożył zapytanie
3 minuty temu  K****** złożył zapytanie
3 minuty temu  k****** złożył zapytanie
4 minuty temu  F****** złożył ofertę
4 minuty temu  d****** złożył ofertę
4 minuty temu  P****** złożył zapytanie
30 minut temu  r****** zarejestrował się
30 minut temu  K****** zarejestrował się
27 minut temu  P****** zarejestrował się
22 minuty temu  K****** zarejestrował się
23 minuty temu  p****** zarejestrował się
28 minut temu  P****** zarejestrował się
22 minuty temu  J****** zarejestrował się
21 minut temu  M****** zarejestrował się
29 minut temu  W****** zarejestrował się
26 minut temu  R****** zarejestrował się

Opinie

Firma CELUTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ jest polecana przez Klientów i Partnerów biznesowych. Dlatego otrzymała Certyfikat Polecają Nas Klienci.

Otrzymaj Certyfikat Polecają Nas Klienci

Jesteś zadowolonym Klientem firmy CELUTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?

Dodaj swoje referencje

Mariusz W., Wrocław, 2017-01-02 10:00

Oceniam wykonaną usługę na wysokim poziomie - została ściągnięta wełna mineralna, uzupełniona membrana dachowa oraz dokonano natrysku. Prac dokonano w ciągu dwóch dni. Na bardzo wysokim poziomie oceniam przygotowanie merytoryczne oraz wysoką kulturę osobistą pracowników - na etapie przygotowania oferty Pan Damian, a później Pani Weronika oraz Panowie montażyści. Samych sukcesów w roku 2017.

Krzysztof K., Trębaczów, 2017-01-01 17:12

Bardzo solidna firma, która "wie, co robi". Ocieplenie całego poddasza zajęła zaledwie półtora dnia, łącznie z przykręceniem uchwytów ES i obudową 4 okien dachowych. Panowie przywożą materiały ze sobą, nic nie trzeba wcześniej kupować. Jeśli chodzi o sama piankę, to bardzo dobrze wycisza, a temperatura na całym, nieogrzewanym poddaszu nie spadła poniżej 15 stopni.

Powiązane produkty i usługi: oferty zleceń budowlanych, oferty firm budowlanych, giełda usług budowlanych, ogłoszenie budowlane, budowa placów zabaw, oferty zleceń budowlanych Racibórz, oferty firm budowlanych Racibórz, giełda usług budowlanych Racibórz, ogłoszenie budowlane Racibórz, budowa placów zabaw Racibórz

Zobacz także specjaliści od ociepleń pianką pur z miasta Racibórz i opinie o nich.

Dariusz P., 2016-10-26 07:09
Zlecę ocieplenie poddasza pianą PUR, pow. ok. 150m2, Gliwice

Sprawnie, rzeczowo i owocnie.

Alicja B., Mała Wieś, 2016-10-12 12:07

Firma spełniła moje oczekiwania. Panowie bardzo przykładali się do pracy. Wszystko wyjaśniali (moja wiedza była tylko internetowa). Bardzo dobrze ze sobą współpracowali. Bardzo dobrze po sobie sprzątali, tak że na następny dzień nie było śladu po remoncie. Szczerze polecam!

Sylwia S., Nowe Dwory , 2016-09-02 21:58

Kontakt bardzo dobry. Fachowość także. mam nadzieję, że przyniesie oczekiwane efekty. Firma Celuterm wykonuje także dodatkowe prace w miarę potrzeby.

Wojciech K., 2016-09-02 16:21
Zlecę wymianę istniejącego ocieplenia poddasza na piankę PUR, ok. 45m2, Jasienica

Jeden telefon...jedno spotkanie...jedna konkretna rozmowa...jedna rozsądna cena :)

Damian L., 2016-06-21 11:36
Zlecę ocieplenie poddasza pianką PUR, 180m2, Wrocław

Świetnie mi się pracowało według ustalonych jasno zasad z tej firmy. Od pierwszego kontaktu z klientem do realizacji czułem się naprawdę dopieszczony. Szybki kontakt na początku, umówione spotkanie, konkretne informacje i odpowiedzi potwierdzone faktami zdobyli moje pełne zaufanie. Polecam ich za profesjonalizm i dokładność w tym czym się specjalizują.

Józef M., Gliwice, 2016-06-20 14:25

Usługa została wykonana bardzo dobrze zgodnie z umową w dogodnym dla mnie terminie. Jestem bardzo zadowolony z usługi ocieplenia poddasza pianką i polecam innym firmę CELUTERM.

Michał W., Częstochowa, 2016-06-14 23:54

Jak najbardziej polecam firmę Celluterm. Bardzo miły kontakt wzbudzający zaufanie od doradcy handlowego na pracownikach tryskających piankę skończywszy. Podoba mi się indywidualne podejście do klienta oraz satysfakcjonująca cena za wykonanie usługi.

Józef S., Kędzierzyn-koźle, 2016-06-03 16:14

Współpraca odbyła się bezproblemowo. Po oględzinach i pomiarach wystawiono kosztorys. W ustalonym terminie wykonano usługę. Ocieplenie dachu trwało bardzo szybko, bezproblemowo dla mieszkańców. Polecam.

Krzysztof J., Racibórz, 2016-05-30 14:32

Wykonanie izolacji odbyło się przede wszystkim bardzo szybko, sumiennie i rzetelnie. Ekipa nie pozostawiła po sobie bałaganu, byli bardzo mili, kulturalni i pracowici. Cała transakcja od początku do końca przebiegła według ustalonych wcześniej zasad. Żadna z firm które zjawiło się na spotkaniu nie spełniła moich oczekiwań poza firmą CelluTherm.

Andrzej W., Dąbrowa Wielka, 2016-05-18 19:28

WITAM BARDZO PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA A PRZY TYM BARDZO MILI LUDZIE - SUPER FACHOWCY. SERDECZNIE POLECAM. PS. MOŻNA SIĘ NAWET DOGADAĆ Z CENĄ :)

Wojciech R., Racibórz, 2016-04-21 18:20

Bardzo profesjonalne podejście do zagadnienia. Szczególnie Pan Damian zasługuje na uznanie. Wszystko zgodne ze wcześniejszymi ustaleniami. Wykonanie w terminie, za ustaloną cenę i z należytą dokładnością. Oby tak dalej.

Anna W., Wróblowice, 2016-04-21 11:51

Ocieplenie stropodachu metodą wdmuchiwania granulatu wełny mineralnej przebiegało sprawnie, szybko. Dobra organizacja pracy oraz fachowe doradztwo. Bardzo dziękuję i polecam innym tą firmę!

Dariusz K., Racibórz, 2016-04-12 16:38

Firma Celutherm wykonywała u mnie ocieplenie dachu pianką poliuretanową. Jakość usługi, terminowość, a także komunikatywność z firma na najwyższym poziomie. Polecam!

Piotr C., Łukanowice, 2016-03-31 08:10

Dach dwuspadowy o powierzchni 110 m2 ocieplony pianką 20 cm. Firma dokonała wymiany uszkodzonej membrany, wykonała montaż uchwytów ES na całej powierzchni, docieplenie styropianem ścianek kolankowych na poddaszu. Podczas prac wszystko było należycie zabezpieczone a cała praca trwała 1 dzień roboczy. Maksimum satysfakcji. POLECAM!

Lucjan A., Koziniec, 2016-03-29 21:05

Produkt oferowany przez Firmę Cellutherm jest wysokiej jakości. Zaraz po nałożeniu warstwy pianki w budynku zrobiło się cieplej! Wykonanie usługi nie budziło żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam produkty oferowane przez Cellutherm jak i samą Firmę.

Piotr R., Orzesze, 2016-03-24 13:09

Moją opinię na temat współpracy z firmą CelluTherm najlepiej odzwierciedli informacja, że w razie potrzeby zlecenia ocieplenia, na pewno wrócę do tego wykonawcy. W grudniu 2015 roku firma dociepliła dla mnie pianką poddasze domu jednorodzinnego w Orzeszu, a wcześniej, w tym samym roku zleciłem jej też prace ociepleniowe w innej miejscowości. Prace zlecałem zarówno prywatnie, jak i w imieniu firmy. Jestem zadowolony z efektów zrealizowanych inwestycji i bezproblemowego przebiegu prac. Polecam firmę CelluTherm jako wykonawcę ocieplenia pianką.

Krystian G., Ruda Śląska, 2016-03-24 12:03

Firma CelluTherm w 2015 roku ociepliła poddasze mojego domu jednorodzinnego. Połać dachu ma powierzchnię około 250m2. Materiał, jaki został użyty do ocieplenia to pianka otwartokomórkowa. Wszystko zostało bardzo dobrze, profesjonalnie wykonane, nie było żadnych poblemów. Wszelkie wątpliwości zostały wyjaśnione na etapie planowania prac. Ponieważ ocieplenia pianką nadal nie są jeszcze w Polsce najczęściej wybieranym rozwiązaniem, wykonawca udzielił mi wyczerpujących informacji na temat tej metody. Na wykonanie prac były przeznaczone dwa dni i w tym czasie prace zostały zrealizowane. Mogę polecić firmę CelluTherm także innym klientom, którzy chcą zlecić ocieplenie pianką.

Andrzej T., Racibórz, 2016-03-23 14:12

Jestem zadowolony ze współpracy z firmą CelluTherm. Poszukiwałem wykonawcy ocieplenia pianką poddasza mojego domu jednorodzinnego w Raciborzu. Poprosiłem o opinię na temat metody wykonania ocieplenia, ponieważ nie wiedziałem, jakie są możliwości. Pan przyjechał, stwierdził, że uda się wykonać prace, podał cenę i udzielił informacji o materiałach. Nie było najmniejszych problemów. W październiku 2015 roku zleciłem firmie prace i jestem bardzo zadowolony z efektów. Inwestycja została zrealizowana terminowo, tak jak się umawialiśmy. Naprawdę pozytywnie oceniam usługę i gdyby była potrzeba, w przyszłości ponownie podjąłbym współpracę z tym wykonawcą.

Łukasz O., Wieszowa , 2016-03-18 14:14

Firmę CelluTherm znalazłem przez Internet. Skontaktowałem się z wykonawcą, obejrzałem referencje wystawione przez jego klientów i zdecydowałem się na zawarcie umowy. W przypadku terminu wykonawca dopasował się do moich możliwości, do mojego grafiku. Transakcja została zrealizowana w profesjonalny sposób. Nie było sytuacji, w której byłyby wprowadzane jakieś zmiany. Sama usługa została zrealizowana na bardzo dobrym poziomie, komunikację z pracownikami również oceniam dość dobrze (pracownicy służyli pomocą, cenną radą itd.). Myślę, że ponownie skorzystałbym z usług tej firmy, ponieważ jest terminowa, szybko realizuje zlecenia i oferuje konkurencyjne ceny. Polecam CelluTherm wszem wobec i każdemu z osobna!

Jerzy G., Lyski , 2016-03-18 13:36

Ogólnie jestem zadowolony z usług tej firmy. Moim zdaniem ocieplenie zostało wykonane skutecznie i prawidłowo. Liczyłem na solidność i faktycznie nie pomyliłem się – zlecenie zostało zrealizowane należycie i zgodnie z umową. Pracownicy nie byli nachalni, byli mili, świetnie sobie radzili, sami wiedzieli, co mają robić, nie trzeba im było niczego tłumaczyć, co więcej traktowali mnie indywidualnie i dopasowywali się do moich potrzeb. Każdą sprawę wspólnie przedyskutowywaliśmy. Pokrótce wymienię plusy CelluTherm: terminowość, sprawność działania, profesjonalizm, zachowanie czystości. Szczerze polecam innym osobom CelluTherm. Taka firma to prawdziwy skarb!

Michał O., Brzeg , 2016-03-18 12:27

Bardzo dobrze oceniam jakość świadczonych usług przez tę firmę. Wszystko odbywało się na najwyższym poziomie. Nie miałem potrzeby, by zobaczyć wcześniejszych realizacji tej firmy. Podpisaliśmy umowę, której warunki – moim zdaniem – zostały w pełni dotrzymane. Pracownicy pomogli mi w momencie niezdecydowania, kiedy nie wiedziałem, którą opcję wybrać, poza tym odpowiadali na wszystkie pytania (z komunikacją nie było żadnych problemów, wszystko było w porządku). Największe atuty CelluTherm to: na pewno profesjonalizm, krótki czas oczekiwania oraz sprzęt wysokiej klasy. Jeśli kiedyś będę miał podobne zlecenie, na pewno zgłoszę się do CelluTherm, ponieważ jest to bardzo dobra firma. Generalnie jest to wykonawca warty polecenia.

Gertruda M., Żory , 2016-03-18 11:25

Jestem zadowolona z ocieplenia poddasza mojego domu pianką poliuretanową. Na razie nie mam żadnych zastrzeżeń, dobrze oceniam jakość tej usługi. Widziałam reklamę CelluTherm, skontaktowałam się z wykonawcą, który następnie dokonał wizji lokalnej budynku. Podpisaliśmy umowę. Moim zdaniem umowa została w pełni dotrzymana. Pracownicy doradzali, podpowiadali, byli naprawdę w porządku, po zakończeniu zlecenia posprzątali po sobie. Praca została wykonana bardzo szybko, nie było żadnych ociągnięć. Gdybym w przyszłości miała ponownie wybrać wykonawcę w zakresie docieplenia poddasza, to na pewno skorzystałabym z usług CelluTherm. Prawdopodobnie również mój sąsiad zgłosi się do tej firmy.

Anna O., Jejkowice , 2016-03-17 14:30

Posługując się skalą od 1 do 5, jakość świadczonych usług przez CelluTherm oceniam na 4,5, profesjonalizm tej firmy też oceniam dość dobrze, zaś komunikację – na 5. Tę firmę polecili mi znajomi, którym pan Grzegorz również wykonywał ocieplenie, poza tym opinie na jej temat przeczytałam w Internecie. Termin i forma płatności zostały wspólnie uzgodnione, następnie podpisaliśmy umowę. Moim zdaniem warunki umowy zostały w pełni dotrzymane, wykonawca ze wszystkiego się wywiązał. Pracownicy nie pili na budowie, poza tym sugerowali rozwiązania, podpowiadali. Zalety CelluTherm to ekspresowe, rzetelne i zgodne z umową wykonanie całości prac (prace skończone w ciągu 1 dnia, w ciągu ok. 5-6 godzin). Myślę, że ponownie skorzystałabym z usług tej firmy. To wykonawca godny polecenia!

Ernest G., Racibórz , 2016-03-10 15:03

Zlecenie dotyczyło ocieplenia poddasza użytkowego pianką poliuretanową. Zdecydowałem się na firmę CelluTherm, ponieważ mi ją polecono. Wspólnie doszliśmy do porozumienia co do terminu. Dobrze oceniam jakość świadczonych usług oraz profesjonalizm tej firmy. Pracownicy wydawali się kompetentni, komunikacja z nimi odbywała się bezproblemowo (doradzano mi i podpowiadano). Prace przebiegały w miarę sprawnie i dosyć szybko. Moim zdaniem umowa ustna została w pełni dotrzymana. Największe atuty CelluTherm to dobra jakość i atrakcyjna cena. Byłem zadowolony, dlatego ponownie skorzystałbym z usług tego wykonawcy. Jest to firma godna polecenia, zwłaszcza ze względu na oferowaną cenę.

Grzegorz T., Racibórz, 2016-03-07 17:26

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Cellutherm, poziom obsługi klienta od wykonania tel. do odbioru końcowego prac na poziomie rzadko spotykanym w budowlance, współpraca z nimi to przyjemność. Bardzo profesjonalne podejście pracowników do wykonywanych zadań - oklejenie okien, rozściełanie folii na podłodze, porządek po wykonanej pracy i szybkość realizacji- 4 godz i po temacie. Ale najważniejsza sprawa to milutkie ciepełko na poddaszu, temperatura podskoczyła do 24st C przed ociepleniem nie mogłem nagrzać do 19st C. Jeszcze raz polecam.